Üniversitemiz Erasmus Faaliyetlerine Devam Ediyor

06.06.2024

Üniversitemizin Finans ve Bankacılık Bölümü Araştırma Görevlisi Selin Korkmaz, Erasmus Hareketliliği kapsamında Universitatea Sapıentia Din Municipiul Cluj-Napoca (Romanya) ziyaretinde bulundu.

20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşen ziyarette, Korkmaz, davetli olarak katıldığı Sapıentia Üniversitesi’nde Erasmus faaliyetleri kapsamında ders alma hareketliliğine katıldı.

Ziyaret kapsamında, Fakülte ve bölüm tanıtım faaliyetlerinin yanı sıra Üniversitemiz ile ilgili sunumlar ve ikili görüşmeler gerçekleştiren Araştırma Görevlisi Selin Korkmaz, İstanbul Arel Üniversitesi’nin uluslararası alanda tanıtımına önemli katkılar sağladı. Training Mobility Faaliyeti kapsamında, yüz yüze eğitim faaliyetleri, öğrenci hareketliliğine yönelik kurumsal anlaşmalar ve finans ve bankacılık alanındaki araştırma faaliyetlerine odaklanıldı. Ayrıca Training Mobility faaliyeti çerçevesinde dersler ve workshoplar yapılan faaliyette Üniversitemizin iş birliği ve akademik alanda yapmış olduğu önemli çalışmaları uluslararası camiada başarı ile tanıtılmış oldu.