Ümraniye Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi Ve Kadıköy Gezisi

Turist Rehberliği Programı tüm öğrencilerimizin katılım sağladığı, Sanat Tarihi, Genel Türk Tarihi ve Kültürü, Dünya Coğrafyası ve Turizm Destinasyonları, Doğa Tarihi Flora ve Fauna, Gastronomi Turizmi, Türkiye’nin Turizm Coğrafyası ve Bizans Sanatı ve İkonografi dersleri kapsamında Turist Rehberliği öğrencilerine uygulama ve gözlemleme fırsatı verilmesi amaçlanan teknik gezi 30.05.2024 Çarşamba Günü gerçekleşmiştir.

Dersler kapsamında işlenen konuları yerinde görmek, tatbik etmek, profesyonel turist rehberi adayı olan öğrencilerimizin uygulama yapabilmelerini sağlamak amacıyla Ümraniye Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi – Kadıköy Yel değirmeni – Surp Takavor Ermeni Kilisesi – Kadıköy Çiya Restoranı – Balyan Pastanesi – Müze Gazhane güzergâhları ziyaret edilmiş ve öğrencilerimiz eşsiz bir deneyim yaşamışlardır.