Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. F. Oben ÜRÜ 12. İKSAD Bilim Ödülü’nü Aldı

12.01.2022

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. F. Oben ÜRÜ 12. İKSAD Bilim Ödülü’nü Aldı

Akademik ve bilimsel organizasyon alanında dünyanın saygın kuruluşları arasında yer alan İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü’nün (İKSAD) Bilim Ödülleri sahiplerini buldu.

Temel hedefi sosyal ve ekonomik kalkınma alanındaki güncel araştırma, program ve uygulamaları yaygınlaştırmak ve kültürler arası diyaloğu her düzeyde teşvik etmek ve sürdürmek olan İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (İKSAD) 12. Bilim Ödül Törenini gerçekleştirdi.

Akademik ve bilimsel organizasyon alanında dünyanın saygın kuruluşları arasında yer alan İKSAD 2010 yılından bu yana her yıl bilimsel faaliyetler kapsamında özgün eserler vermek suretiyle bilimsel bilginin gelişmesi ve yaygınlaşmasına katkı sağlayan bilim insanlarının çalışmalarını, objektif kriterlere uygun olarak seçici bilim jürisi tarafından değerlendiriyor. Bu kapsamda Arel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce) Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. F. Oben ÜRÜ, İKSAD’ın uluslararası akademik camiadan başarılı bilim insanlarına verdiği “Bilim Ödülü”ne layık görüldü.

2011 yılında International Strategic Management Conference, Paris-Fransa’da ve 2016 yılında General Business Conference, Texas-A.B.D.’de “En İyi Bildiri Ödüleri”ni (Best Paper Award) kazanan Doç. Dr. F. Oben ÜRÜ, 2021 yılında da yaptığı bilimsel araştırmalar ve akademik çalışmalar neticesinde 12. İKSAD Bilim Ödülü’nü alarak uluslararası bilimsel arenada takdir edilmekten duyduğunu memnuniyeti belirterek; ‘Bu vesile ile İstanbul Arel Üniversitesi’nin adını uluslararası platformlarda tekrar duyurmuş olmanın gurur yaşıyorum’ dedi.

Değerli akademisyenimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.