Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Öğrencileri İçin Sertifika Eğitim ve Sınav Tarihleri Duyurusu

14.04.2021

Sevgili Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Öğrencileri;

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencilerimiz için SHGM onaylı sertifika eğitimleri düzenlenecektir. Eğitimler Covid-19 Pandemisi nedeniyle 3 oturumda yapılacaktır. Buna göre;

1. Eğitim Programı; Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 2. Sınıfı bitiren ve Mezun Öğrencileri içindir.
  2. Eğitim Programı; Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 1. Sınıfı bitirip 2. Sınıfa başlayan öğrenciler içindir.
  3. Eğitim Programı; Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Öğrencilerinden 1. ve 2. Eğitim Programına Katılmış, sınava girmiş geçememiş veya hiç sınava girememiş eğitime katılamamış eğitimi devam eden 2. Sınıf öğrencileri içindir.

Eğitim tarihlerinde herhangi bir değişiklik yapılması durumunda tekrar duyuru yapılacaktır.

Eğitimler yüz yüze sınıf ortamında yapılacaktır. Pandemi önlemleri alınarak minumum öğrenci ile eğitim yapılacak şekilde sınıf sayıları ayrıca planlanacaktır.

Özellikle pandemi koşullarında, sınıf planlaması yapılabilmesi için eğitimlere katılmak isteyen öğrencilere dijital ön başvuru formu, eğitim tarihinden 1 ay önce program sorumlu öğretim görevlileri tarafından paylaşılacaktır. ( Mezun öğrenciler program sorumluları ile direkt irtibat kurabilirler).

Bilgilerinize sunarız.

Detaylı eğitim programı için tıklayınız.

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Program Sorumlusu : Öğr. Gör. Burcu YILDIZ  (burcuyildiz@arel.edu.tr)

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Program Sorumlusu : Öğr. Gör. Burcu YETİŞYİĞİT  (burcuyetisyigit@arel.edu.tr)