Dekanın Mesajı

TIP FAKÜLTESİ

Sevgili Genç Arkadaşlarım ve Meslektaşlarım;

Hekimlik, saygı duyulan ve küresel bir meslek olmasıyla beraber; teknolojik gelişmeleri yakından takip eder, sürekli değişim ve yenilikleri içinde barındırır. Mesleğimiz; zor, sorumluğu ağır ama bir o kadar da kutsal, manevi değerleri büyük ve onurlu bir meslektir.Hekim adayları olan sizlere tıp eğitiminin temelini ve ayrıntılarını oluşturan bilgiler, alanında kendini kanıtlamış bilim insanları tarafından verilecektir.

Bu sayede sadece hekimliği değil, bilimsel araştırmacılığı da öğreneceksiniz. Üniversitemizin teknolojik imkanları, gelişmiş laboratuvarları ve geniş olanakları sizlerin teoride ve pratikte yetkinlik kazanmanızı sağlayacaktır.

İstanbul Arel Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak; sizleri en yüksek düzeyde donanımlı, modern, sorgulayan, araştıran, sorumluluk sahibi ve hepsinden önemlisi önceliği insan sevgisi ve insanlığa karşılıksız hizmet olan hekimler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

İstanbul Arel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin mevcut tüm imkanları sizlerin, ülkemizin insanlarına ve insanlığa gelecekte sağlık hizmetini en iyi şekilde verebilecek hekimler olarak yetiştirilmeniz için kullanılacaktır. Sizlere düşen görev çok çalışmak ve omuzlarınıza yüklenen bu sorumluluğun bilinci ile doktor olmanızdır.

Başarı dileklerimle.

Prof. Dr. Mustafa Cem UZAL