Hakkında

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

Sağlık, Konaklama ve Spor Ofisi

Sportif birikimlerinizi paylaşmak, yeni kazanımlar elde etmek, ilgi duyduğun sportif alanda üniversiteli bir yetişkin olarak sorumluluk almak, yakın ve uzak çevrene yararlı çalışmalar yapmak istiyorsan var olan sportif topluluklara üye olabilir ve/veya yeni topluluklar oluşturabilirsin.

Eğer istiyorsan;

Spor ve Rekreasyon Hizmetleri Birimi ile temasa geç, Sportif Topluluğun 4 kişilik yönetimi için Arel Üniversitesi Sportif Topluluklar Yönergesine uygun bir tüzük oluştur.

Sportif Toplulukların temel görevleri:

Öğrenciler tarafından ve Öğrenciler için oluşturulan bu topluluklar, kendi üyelik koşullarını, kendi aidatlarını ve kendi etkinliklerini kendileri belirlerler. Üyeler aşağıda belirtilen topluluğun günlük operasyonlarını yönetecek kulüp çalışanlarını üyeler arasından seçerler.

• İdman programlarını, etkinlikleri ve oyunları programlamak
  • Antrenör ve Eğiticiler ile kontrat yapmak
  • Turnuvalarda ve oyunlarda gerektiği durumlarda hakem temin etmek
  • Ulaşımı koordine ve organize etmek