ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

Amacımız, tüm öğrenci ve personelimizin yanında spor merkezimizden yararlanmak isteyen tüm bireylerin zihinsel gelişimlerinin yanında ruhsal ve bedensel gelişmelerine hizmet etmektir.

Spor, Bireylerin birbirlerini tanıma, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerini zenginleştirme ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarına olanak sağlar.

Dünya Sağlık Örgütü, tam sağlıklı olma halini tarif ederken “Ruhen ve Bedenen sağlıklı olmaktır” der. Spor Merkezi olarak çalışmalarımızı bu çerçevede değerlendirmekteyiz.

Serbest zaman değerlendirilmesine yönelik yapılan bu çalışmalar, öğrenci, personel ve yararlanmak isteyen tüm bireylerin sağlıklı ruh ve beden yapısına sahip olmalarına olanak sağlamaktadır.

Bireylerin sağlıklı yaşam sürmesine olanak yaratarak, yaşamlarındaki başarıyı artırmalarına katkılar yapmak en önemli hedefimizdir.