Meslek Yüksekokulu İngilizce ve Bilgi Teknolojileri Kullanımı Dersi Muafiyet Sınavları Hakkında (EK)

08.11.2021

Meslek Yüksekokulu YDLM161 İngilizce I,  YDLM162 İngilizce II ve ORTM095 Bilgi Teknolojileri Kullanımı dersi muafiyet sınavı 14 Kasım 2021 tarihinde Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden online olarak tekrar yapılacaktır.

Muafiyet sınavına öncelikli olarak 2021 YKS Ek Yerleştirme ve İkinci Ek Yerleştirme ile kayıtlanan öğrencilerimiz,16 Ekim 2021 tarihinde yapılan muafiyet sınavlarında teknik problem yaşayan ve 2021-2022 Eğitim/Öğretim Yılında dersi ilk defa alacak 1. Öğretim ve 2. Öğretim öğrencileri girebilecektir. Sınav saatinizi Öğrenci Bilgi Sisteminde ilgili derse kayıtlı olduğunuz  şube koduna göre sınav programdan görebilirsiniz.

Sınav programı için tıklayınız.