Disiplinlerarası Yenilik Araştırmaları Dergisi (DYAD)

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

İstanbul Arel Üniversitesi Lisansüstü Eğitim enstitüsüne ait olan açık erişimli bilimsel dergisi Disiplinlerarası Yenilik Araştırmaları Dergisi (DYAD), Fen, Mühendislik, Sağlık, Sosyal ve Sanat alanlarında insanlığın sorunlarını çözecek, gelişimini sağlayacak ve yeniliklere dönüşmesi temin edecek özgün araştırmaları yayınlamaktadır. Disiplinlerarası Yenilik Araştırmaları Dergisi, yılda iki kez olmak üzere Türkçe ve İngilizce makale kabul etmektedir. Dergiye yayınlanmak üzere gönderilen ve kabul edilen tüm makaleler elektronik olarak okuyucularımıza açık erişimli olarak sunulmaktadır.

Dergi Sosyal, sanat, sağlık, güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeleri araştırmacılara, mühendislere ve ilgili kitlelere ulaştırarak bilgilendirmeyi amaçlar. İstanbul Arel Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Disiplinlerarası Yenilik Araştırmaları Dergisi güncel, bilimsel normlara ve bilimin etiğine uygun özgün ve yenilikçi disiplinler arası çalışmaları yayınlamayı amaç edinir.

Disiplinlerarası Yenilik Araştırmaları Dergisi artık DergiPar’kta tararanmakta olup sizlerle bu bilgi paylaşmaktan mutluluk duymaktayız. Bununla birlikte dergimizi TRDizin’de taranması içinde gerekli işlemler yapılmış ve yakın bir zamanda bu TRDizin’de yer almayı bekliyoruz. Siz değerleri okurlarımıza duyurulur.

Dergimizin güncel web sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Bilgi Formu

Online Başvuru Formu