Veritabanlarına Kampüs Dışı Erişim

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

Kütüphanemiz ana sayfasında bulunan “Akademik Arama Motoru” ile tüm veritabanlarımızda tek bir arayüz ile tarama yapabilirsiniz.

Kampüs dışından Akademik Arama Motoru’nu  kullandığınızda, çıkacak olan şifre ekranına Arel e-posta adresinizi yazdıktan sonra uzantısını seçip, (@arel.edu.tr , öğrenci iseniz @istanbularel.edu.tr ) şifre alanına da Arel e-postanızın şifresini yazarak veritabanlarımıza kampüs dışından erişebilirsiniz.

Not: Arel mailinizi ilk defa kullanıyorsanız şifreniz TC kimlik numaranız olarak tanımlanmıştır.

Veritabanları Kullanım Kuralları :

• Veritabanlarından otomatik dosya indirme programları kullanılarak, sistematik şekilde, çok sayıda yayının kopyalanması, kişisel bilgisayarlara aktarılması yasaktır.
  • Veritabanlarının ticari amaçlı olarak kullanılması, satılması veya içeriğinin dağıtılması yasaktır.
  • Veritabanlarından kopyalanan bilgilerin İstanbul AREL Üniversitesi personel ve öğrenciler dışındaki kişilerle paylaşılması yasaktır.
  • Veritabanlarından kopyalanan içerik bilgisinin veya makalenin e-posta listeleri ile dağıtılması yasaktır.

Abone veritabanlarımız için tıklayınız.

Deneme veritabanlarımızı Haberler / Duyurular kısmından takip edebilirsiniz.

Soru ve erişim sorunlarınız için kutuphane@arel.edu.tr adresine bilgi veriniz.

Kütüphane Duyuruları