İşletme Doktora Yeterlik Yazılı Sınav Sonucu ve Sözlü Sınav Bilgisi

03.02.2022

Doktora Yeterlik sınavı  her yarıyılda bir kez olmak üzere ve sırasıyla yazılı ve sözlü olarak iki aşamada yapılır. Sadece ilk aşamadaki yazılı sınavda başarılı olan öğrenciler ikinci aşamadaki sözlü sınava girmeye hak kazanır. Öğrencinin birinci aşamadaki yazılı sınavdan başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden en az 75 puan alması gerekir. Öğrencinin ikinci aşamadaki sözlü sınavdaki başarı durumu sınav jürisinde salt çoğunlukla karara bağlanır.

Yazılı sınava girmiş olan, ancak listede ismi olmayan adaylar sözlü sınava girme hakkı kazanamamıştır.

Yazılı Sınavı’nda başarılı olmuş adayların isimleri ve mülakat saatleri aşağıdaki gibidir.

Başarılar dileriz.

Doktora Yeterlik sözlü sınavı http://arel.adobeconnect.com/enstitusinav/ linki üzerinden online olarak gerçekleşecektir.

Öğrenciler aşağıda verilen liste sırasına göre sınava alınacaktır. Sınav Tarihi: 04.02.2022, başlangıç saati: 10.00.

NOT: Tüm öğrencilerin yukarıda verilen link ile Adobeconnect’e belirtilen başlangıç saatinden 20dk önceden bağlı olması gerekmektedir.

Liste Sırası

Adı Soyadı