Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğrencileri Balinler Tekstili Ziyaret Etti

26.10.2021

Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğretim Elemanı Sema ABAKAY ve öğrencileri “Aksesuar Tasarımı” dersi kapsamında sektör ile iş birliği çerçevesinde ziyaret gerçekleştirdi. DENIM üzerine çalışan tekstil firması yetkilileri öğrencilere fabrikanın iş akışı ve süreç hakkında bilgi verdi. Aksesuar tasarımı dersi için DENIM ile etkileşim sağlamak amacıyla gerekli tüm malzemeler firma tarafından sağlanmıştır. Dönem sonunda üniversite – sektör iş birliği çerçevesinde öğrenci tasarımlarının sergilenmesi ön görülmüştür.

Ders etkinliği ve gezisine katılan Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri gelecek için kendilerine birçok farklı kapı açabileceğini belirttikleri Balinler Tekstil Firmasını ziyaret etmekten memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.