Fen-Edebiyat Fakültesi

Mütercim ve Tercümanlık

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Çeviri ve Yönetimi

XTM International and Nubuto Limited are two companies designing and developing XTM Cloud/Nubuto Cloud. The platform combines computer-aided translation technology with extensive translation project management capabilities.

For more information, please visit XTM International and Nubuto Limited.

Çeviri Proje Yönetimi

XTRF, çeviri proje yönetimi alanında uzmanlaşmış ve çeviri şirketlerinin herhangi bir projede doğru kaynakları bulmalarına yardımcı olan bir şirkettir. Ayrıca müşteri ve tedarikçi arasındaki temel iletişimi otomatikleştirmeyi, mali konularla ilgili belge üretmeyi ve bu belgeleri depolamayı mümkün kılmaktadır.

Detaylı bilgi için XTRF sayfasını ziyaret ediniz.

GliderPath

GliderPath, bir çeviri yönetim yazılımı olan GliderPath TMS’yi tasarlayan, geliştiren ve aynı zamanda çeviri yönetimi ile ilgili çevrimiçi eğitimler veren bir çeviri şirketidir.

Detaylı bilgi için GliderPath ve GliderPath TMS sayfalarını ziyaret ediniz.

Bilgisayar Destekli Çeviri

Memsource, üçüncü bir kalite kontrol aracı ve çeviri proje yönetim yazılımı ile birlikte çalışarak, bilgisayar destekli çeviri yazılımı tasarlayan ve geliştiren bir şirkettir.

Detaylı bilgi için Memsource sayfasını ziyaret ediniz.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları