Dr. Öğr. Üyesi Bülent Ayanlar Gazi Üniversitesi’nde Yapılan Çalıştayda Sunum Yaptı

27.06.2019

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi – Matematik-Bilgisayar Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Bülent Ayanlar, 3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde International Workshop on Dynamical Systems and Applications (IWDSA 2019): In Memory of Prof. Dr. Aydın Tiryaki adlı çalıştaya katıldı. Gazi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çalıştayda “Oscillation theorems for second-order nonlinear differential equations with impulsive effects” başlıklı sunumunu gerçekleştiren Dr. Öğr. Üyesi Bülent Ayanlar’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.