DİKKAT! Bahar Dönemi Bilgi Teknolojileri Kullanımı Dersi Muafiyet Sınavı Tekrar Ertelendi.

18.03.2022

DİKKAT! Bahar Dönemi Bilgi Teknolojileri Kullanımı Dersi Muafiyet Sınavı Tekrar Ertelendi.

Öğrencilerimizin Dikkatine!

Üniversitemizin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemine ait Bilgi Teknolojileri Kullanımı Dersi Muafiyet Sınavı 23 Mart Çarşamba gününe ertelenmiştir. Sınav saati ve derslik bilgileri sonradan duyurulacaktır.

Announcement

ATTENTION! Exemption exam for the Usage of Information Technologies in Spring Semester has been postponed Again.

To the Attention of our Students!

The Exemption exam for the Usage of Information Technologies in Spring Semester in the 2021-2022 Academic Year has been postponed to 23rd of March, Wednesday, 2022. Further information regarding the time and class of the exam will be announced later.