MS Office 365 Kurulumu ve Kullanımı

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

1. Öncelikli olarak Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge veya Explorer tarayıcılarından birini kullanarak ‘’portal.Office.com’’ adresine giriş yapınız.

Ekran görüntüsünde bulunan  işaretli alana kurum e-posta adresinizi yazınız ve ‘’İleri‘’ yi tıklayınız.

2. Aşağıdaki görselde sol menüde görülen  uygulamalar ( Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneDrive, OneNote, Sharepoint, Teams, Sway) web tabanlı olup kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hesabınız ile oturum açtığınız her yerden dosyalarınıza ulaşabilir, yarım kalan çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.

3. Aynı zamanda örgün eğitime devam eden öğrencilerimiz belirtilen alandan yer alan Microsoft Office 365 masaüstü uygulamalarını bilgisayarlarına indirebilir ve öğrenci e-posta adresi ve şifresi ile ücretsiz etkinleştirme yapabilirler.