Bilgi Teknolojileri Kullanımı (Applications Of Information Technologies, Basic Usage Of Information Technology ) Dersi Muafiyet Sınavı Duyurusu

27.10.2021

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri için, Bilgi Teknolojileri Kullanımı dersi muafiyet sınavı 30.10.2021 Cumartesi günü Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Muafiyet sınavına, 2021-2022 Eğitim/Öğretim Yılı Güz döneminde dersi ilk defa alacak olan öğrenciler girebilecektir.

Muafiyet sınavı, Güz döneminde dersi alacak öğrenciler için belirtilen gün ve saatte bir defaya mahsus yapılacaktır.

30.Ekim 2021 tarihinde Saat 16:00 – 16:30 arasında ders sayfasındaki BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI MUAFİYET SINAVI – GÜZ DÖNEMİ başlığından sınava erişim sağlayabilirsiniz.