Bilgi Teknolojileri Kullanımı (Applications Of Information Technologies, Basic Usage Of Information Technology ) Dersi Muafiyet Sınavı Duyurusu

11.11.2021

Üniversitemizde dersi alan Fakülte Öğrencileri için, Bilgi Teknolojileri Kullanımı dersi muafiyet sınavı 13.11.2021 Cumartesi günü Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden online olarak tekrar yapılacaktır.

Muafiyet sınavına 2021 YKS Ek Yerleştirme ve İkinci Ek Yerleştirme ile kayıtlanan öğrencilerimiz girebilecektir.

Üniversitemizde dersi alan Fakülte Öğrencileri:  13 Kasım 2021 tarihinde Saat 16:00 – 16:30 arasında ders sayfasındaki BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI MUAFİYET SINAVI – GÜZ DÖNEMİ başlığından sınava erişim sağlayabilirsiniz.

Başarılar dileriz.