Arel Ailesi Bayramlaşma Töreni’nde Bir Araya Geldi.

29.04.2022

Arel Ailesi Bayramlaşma Töreni’nde Bir Araya Geldi.

Bugün Arel Ailesi olarak Kemal Gözükara Yerleşkemizde bayramlaşma töreni gerçekleştirdik. Törenimize, Üniversitemiz Onursal Başkanımız Kemal Gözükara, Mütevelli Heyet Başkanımız Özgür Gözükara, Rektörümüz Prof. Dr. Ercan Gegez, Dekanlarımız, Akademisyenlerimiz ve İdari Personelimizin katılımıyla gerçekleşti.

Bayram için temennilerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. A. Ercan Gegez; “Bugün bayram insan ne söyleyebilir ki her şey çok güzel. İnşallah geçirdiğimiz bu bayram geçmişlerden daha güzel günler, sağlıklı günler getirir. Bu bayram, üniversitemizi güzel yerlere getirdiğimiz günlerin başlangıcı olsun.” dedi.

Mütevelli Heyet Başkanımız Özgür Gözükara, üniversitemiz çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, sağlık ve mutluluk temennilerinde bulundu.