2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Olan Öğrenciler İçin Önemli Bilgilendirme

16.09.2021

Değerli Öğrencimiz,

2021-2022 eğitim-öğretim yılına ait bazı önemli bilgileri aşağıda görebilirsiniz;

• Dersler 04 Ekim 2021 tarihi itibariyle başlayacaktır. (Tıp Fakültesi 13.09.2021 tarihi itibariyle başlamıştır.)
  • 2021-2022 eğitim-öğretim yılında uygulanacak olan eğitim modeli ile ilgili detaylı duyuruyu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz;
  • Ders kayıtları 20.09.2021 – 01.10.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Yeni kayıt olan öğrencilerimizin (1. Sınıflar) ders kayıtları Öğrenci İşleri Ofisi tarafından yapılacaktır.
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (Proliz) kullanımına ait detaylar aşağıda sıralanmıştır;
    • Sisteme obs.arel.edu.tr adresinden giriş yapabilirsiniz.
    • Açılan ekranda Öğrenci Girişi butonuna tıklamanız gerekmektedir.
    • Kullanıcı Adınız öğrenci numaranızdır. (Öğrenci numaranızı bilmiyorsanız kayıt işlemleri için kullanılan kayit.arel.edu.tr adresine giriş yapıp öğrenci numaranızı öğrenebilirsiniz.)
    • Şifreniz T.C. kimlik numaranızın ilk 5 hanesidir.
  • Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) kullanımına ait detaylar aşağıda sıralanmıştır;
    • Sisteme uzem.arel.edu.tr adresinden giriş yapabilirsiniz.
    • Şifreniz T.C. kimlik numaranızın ilk 5 hanesidir.
    • UZEM Sistemine giriş yapabilmeniz için Öğrenci Bilgi Sisteminde ders atamalarınızın tamamlanmış olması gerekmektedir.

Başarılar dileriz.