15 Haziran 2022 – Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümünden İki Öğrencimiz Uluslararası Lezzet Ödülü Kazandı

15.06.2022

Uluslararası Beyoğlu Lezzet Festivali 15-19 Haziran tarihlerinde İstanbul Galataport Saat Kulesi alanında gerçekleştirildi. Ana Yemekler, mezeler, zeytinyağlılar, tatlılar olmak üzere dört kategoride ve ‘’Gıdanı Koru’’ konseptinde yarışmalar düzenlendi.

15-19 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleşen yarışmaya Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü 2. sınıf öğrencileri katıldı. “Tatlılar” konseptli yemek yarışmasında Beyza Külekçi ikincilik ödülünü, “Ana Yemekler” konseptli yemek yarışmasında ise Mert Can Küçükşahin üçüncülük ödülünü kazandı.