Meslek Yüksekokulu

Misyon & Vizyon

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı

MESLEK YÜKSEKOKULU

Misyonumuz; doğru tanı ve tedavi sürecini desteklemek ve hasta bakımını iyileştirmek amacıyla öğrencilere son teknolojik cihaz kullanma becerisi kazandırmaktır. Tıbbi görüntüleme alanında ileri düzeyde teknik yetkinlik sağlayarak, yenilikçi eğitim yöntemleri ve araştırma projeleri ile öğrencilerin bilimsel bilgi ve becerilerini artırmak, böylece tıbbi görüntüleme alanında liderlik etmelerini sağlamaktır. Etik değerlere ve profesyonel standartlara bağlı kalarak, hasta mahremiyetine saygı gösteren ve sağlık hizmetlerinde yüksek etik standartlar uygulayan teknikerler yetiştirmektir.

Vizyonumuz, Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbi görüntüleme teknikleri programı öğrencisi, personeli ve mezunu olmaktan gurur duyulan, ülkemizde lider ve bu alanda tanınmış bir otorite olmak. Radyoloji hizmetlerinde yetkin, kamu ve özel sektörde tercih edilen, etik ve ahlaki kurallara bağlı, nitelikli teknik elemanlar yetiştirmek.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları