Turnuvalar Hakkında

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

Üniversite içi turnuvalar, tüm öğrenci, akademik ve idari personelin katılımı ile, lig ve/veya eleme usulüne göre düzenlenmektedir. Arel ailesinin tüm bireyleri ilgi duydukları tüm turnuvalara katılabilirler.

Turnuvalar; erkekler, kadınlar ve kadın/erkek karışık kategorilerde düzenlemektedir. Sportif etkinlikler üniversitemizdeki sosyal dayanışmayı arttıracağı gibi serbest zamanların olumlu yönde değerlendirilmesini de sağlayacaktır. Ayrıca bu programların sağlıklı bir rekabet ruhu içerisin de sportmenlik ve takım çalışması ruhunu geliştireceğini düşünüyoruz, eğlenmenin yanı sıra sağlıklı bir beden ve ruh yapısına sahip olmamızı sağlayan bu heyecana tüm Arel ailesini davet ediyoruz. Turnuva programları her öğretim yılı başında web sayfamızdan, sosyal medya hesaplarımızdan ve ilan panolarından duyurulmaktadır.

AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL TURNUVALARI

2023-2024 Akademik yılı ara tatilinde 22 ocak-16 şubat 2024 tarihleri arasında akademik ve idari personelin birlikte katıldığı spor turnuvaları düzenlenmiştir. Personelimiz LANGIRT,DART,MASA TENİSİ,BASKETBOL SERBEST ATIŞ YARIŞMASI,BASKETBOL 3 SAYILIK ATIŞ YARIŞMASI,3 X 3 BASKETBOL ,VOLEYBOL,FUTSAL branşlarında bireysel ve takım olarak birbirleri arasında yarışmalara çıkmış turnuva sonunda ise dereceye giren takım ve sporculara madalyaları verilmiştir.

ÇANAKKALE ZAFER SPOR TURNUVALARI

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi sebebiyle öğrencilerimizin katılımıyla 21 – 29 Mart 2024 tarihleri arasında ÇANAKKALE ZAFERİ SPOR TURNUVALARI  düzenlenmiştir.Turnuvaya Satranç,Masa Tenisi ve Dart branşlarında katılan ve dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verilmiştir.