Özel Öz İstanbul Tıp Merkezine Ziyaret

İstanbul Arel Üniversitesi Fizyoterapi Programı olarak Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Arzu CAN ve Öğr. Gör. İlknur YAŞAR hocalarımızın katılımı ile Özel Öz İstanbul Tıp Merkezine ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Arel Üniversitesi Fizyoterapi Programı’nın Özel Öz İstanbul Tıp Merkezine  ziyareti , öğrencilere teorik bilgilerini pratik deneyimlerle pekiştirme fırsatı sunan önemli bir eğitim etkinliği oldu. Bu ziyaret esnasında, öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak gerçek hasta vakaları üzerinde uygulama yapma fırsatı bulduk. Bu vaka deneyim kazanmalarına ve profesyonel sağlık ortamını tanımalarına olanak tanıdı. Ziyaretimiz esnasında sorumlu fizyoterapist bizimle mesleki disiplin ve sorumluluk, hasta iletişimi,  mesleki gözlem ve pratik deneyim kazanma hakkında deneyimlerini bizimle paylaştı.

Arel Üniversitesi Fizyoterapi Programı’nın hastane ziyaretleri, öğrencilere kapsamlı bir eğitim deneyimi sunar. Bu ziyaretler, öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirirken, onları gerçek dünyadaki sağlık ortamına hazırlar. Hastane ziyaretleri, öğrencilerin mesleki gelişimlerine ve kariyerlerine önemli katkılar sağlar.