Misyon & Vizyon

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

MİSYONUMUZ

Dekanlığımız, öğrencilerin, üniversite öğrenim hayatları boyunca akademik kazanımları, kişisel, kültürel, sosyal, profesyonel, toplumsal gelişim ve başarılarını etkileyebilecek akademik, idari sorunlara dair etkili ve ivedi çözümler üretmek, öğrenci memnuniyeti ve aidiyet hissini artırmaya, güçlü, güvenli ve huzurlu bir öğrenim hayatı yaratmaya önem verir. Ayrıca Arel Üniversitesi bünyesindeki tüm birimlerle işbirliği halinde öğrencilerin üniversite yaşamını kolaylaştırarak etkin bir kampüs yaşamı sunar.

VİZYONUMUZ

Dekanlığımız, öğrencilerimizin AREL kültürünü kimliklerinin kalıcı bir parçası haline getirmiş, AREL mezunu olmanın gururunu yaşamalarını hedeflerken, onların edinmiş oldukları mesleklerde çığır açan, yeniliklere öncülük eden, sosyal ve toplumsal sorumluluk bilinci yüksek, girişimci, liderlik yetenekleri güçlü dünya insanı olmalarını sağlamaktır.