Bölümün Başarıları

Endüstri Mühendisliği (İngilizce)

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nün Eğitim, Uygulama ve Araştırma Laboratuvarları etkin şekilde kullanılmaktadır.

TÜBİTAK’ın üniversitede öğrenim görmekte olan ön lisans/lisans öğrencilerinin üniversitelerden bir akademik danışman eşliğinde araştırma yapmaya ve araştırma ekosistemine katılmalarına teşvik edilmesinin amaçlandığı 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’na “Yapay Zekâ Desteği ile Kalp Krizi Risk Analizi Uygulaması” konulu proje ile başvuru yapılmıştır.

İstanbul Arel Üniversitesi’nin faaliyetleri sırasında kalite yönetim sistemine uygun, istenen çıktıları iyileştirmek, istenmeyen etkileri azaltmak, paydaş memnuniyetini, hizmet kalitesini etkileyebilecek, kalite yönetim sistem şartlarının iyileştirilmesi amacıyla yapılacak tüm değişikliklerin entegrasyonu ve değişikliğin yönetimini sağlamak amacıyla kurulan Değişim Yönetimi Modeli hazırlığına bölüm adına Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KURUŞÇU’nun katılımlarıyla katkı sağlanmıştır.

TÜBİTAK’ın desteklediği “Görme Engelli Bireyler için Yönü Hissettiren Saat Projesinde” iki öğrencimiz katkı sağlamaktadır.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları