Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı

Meslek Yüksekokulu

MESLEK YÜKSEKOKULU

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Mezun Buluşmaları

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (TLT) Programı olarak 16 Mayıs 2023 Salı  günü akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ile birlikte Teams platformunda online olarak buluştuk.

Mezunlarımız öğrencilerimiz ile bir araya gelerek mezun olduktan sonra yaşadığı tecrübelerini ve iş bulma süreçlerini paylaşmışlardır.

Tıbbi Laboratuvar Teknikerlerinin DGS Süreci ve Mezunlarla Söyleşi

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (TLT) Programı olarak 28 Mayıs 2024 Salı günü program hocalarımız Öğr. Gör. Dr. Tuğçe TÜCCAR, Öğr. Gör. Dr. Aylin DAĞ GÜZEL, Öğr. Gör. Dr. Narin SEZER ve Öğr. Gör. Şerif YILMAZ ile öğrencilerimiz ve mezunlarımız ile birlikte Teams platformunda online olarak buluştuk.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında programımızdan mezun olan ve Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümüne geçiş yapan Emirhan KASAL, öğrencilerimiz ile bir araya gelerek DGS’ye hazırlanma süreci hakkında bilgilendirme yapmış ve tecrübelerini paylaşmıştır. 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı mezunlarımızdan olan ve Biyoloji bölümünde öğrenci olan Merve ÖNER ise, program müfredatımızda yer alan derslerin DGS ile geçiş yapılan bölümler arasında yer alan Biyoloji bölümü müfredatı ile uyumlu olduğunu vurgulamıştır. 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı mezunlarımızdan Rahime AKSÖZ ise, Tıbbi Laboratuvar Teknikerinin devlet hastanesinde çalışma ortamı hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları