Meslek Yüksekokulu

İş ve Kariyer Olanakları

Lojistik Programı

MESLEK YÜKSEKOKULU

Mezunlarımız lojistik sektöründe çeşitli kariyer fırsatlarına sahip olabilirler. Bu kariyer olanakları arasında lojistik firmalarında operasyonel roller, depo ve stok yönetimi, tedarik zinciri yönetimi, taşıma ve dağıtım operasyonları gibi alanlarda iş imkanları bulunmaktadır. Ayrıca, denizcilik, havacılık, karayolu ve demiryolu taşımacılığı gibi sektörlere yönelik iş fırsatları da mevcuttur. Lojistik yönetimi, stok kontrolü, tedarik zinciri planlaması, lojistik analisti gibi pozisyonlar da mezunlar için uygun kariyer seçeneklerindendir. Bununla birlikte gümrük müşavirlik firmaları ile dış ticaret firmalarında istihdam olanağına sahiptirler. Çeşitli kamu kuruluşlarının alımlarına da başvurma imkanları mevcuttur. Bununla birlikte, mezunlar ilgili oldukları sektörde veya iş alanında uzmanlaşarak kariyerlerini geliştirebilirler.

DGS İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME İÇİN LİNKLE TIKLAYINIZ.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları