İstanbul Arel Üniversitesi Öğrencilerini Sektöre Hazırlamaya Devam Ediyor

28.05.2024

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü ve Reklamcılık Vakfı ortaklığında gerçekleşen ADforce etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında eğitmen Cem Akar, reklamcılık sektörüne ilişkin kendi deyimlerinden de yola çıkarak sektörün güncel eğilimlerini aktardı. Öğrencilerin, verilen bilgiler doğrultusunda vermiş olduğu kampanya fikirlerinin değerlendirildiği etkinlikte dereceye giren öğrencilere ücretsiz ADcampus ve Çaylak Kampı Eğitimi’ne ücretsiz katılım hakkı kazandı.

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü ve Reklamcılık Vakfı ortaklığında düzenlenen ADforce etkinliği kapsamında Titrifikir Owner& CCO Cem Akar 28 Mayıs 2024 tari hinde Reklamcılık bölümünün konuğu oldu. Cem Akar sektör deneyimlerini paylaştıktan sonra öğrencilerimize proje hakkında bilgiler vererek çalışmalarını değerlendirdi.

Öğrenciler hazırlanacak proje hakkında verilen bilgiler doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştirerek kampanya fikirlerini ortaya koydular. Akar verilen çalışma bilgileri doğrultusunda ortaya koyulan çalışmaları değerlendirdi. Fikri öne çıkan üç öğrencimiz, Reklamcılık Vakfı’nın ADcampus ve Çaylak Kampı Eğitimi’ne ücretsiz katılım hakkı kazandı.

Çalışma sonucunda eğitim almaya hak kazanan öğrencilerimiz ise Güler Efe, Taha Yasin Kısa ve Yusuf Bayrami olarak belirlendi.