Meslek YüksekOkulu

İnsan Kaynakları Yönetimi Programı

MESLEK YÜKSEKOKULU

Misyonumuz;

Çağın gereklerine uygun, iş hayatının beklentilerini karşılayacak nitelikte önlisans düzeyinde eğitim vermek.

Paydaş beklentilerini önceliklendirerek toplumsal katkısı yüksek bireyler yetiştirmek.

Nitelikli bir çalışma yaşamı için alanında yetkin meslek elemanı yetiştirmek.

Bilimsel temellere dayalı eğitim anlayışı ile üretkenliği temeline alan, farklılıklara saygılı bireyler yetiştirmek.

Stratejik düşünebilen, iş ahlakı ve meslek etiğine bağlı, sosyal duyarlılığı yüksek insanlar kazandırmak.

VİZYON

Vizyonumuz; Türkiye’nin en prestijli insan kaynakları programlarından biri olarak tanınmaktır. Bu bağlamda insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler geliştiren lider bir eğitim kurumu olmak hedeflenmektedir. Öğrencilerimize küresel standartlarda bilgi ve beceri kazandırarak, iş dünyasında aranan profesyoneller yetiştirmek amaçlanmaktadır. Ayrıca sektörle güçlü işbirlikleri kurarak, öğrencilerimize geniş staj ve iş imkânları sunmak ve toplumun ihtiyaçlarına duyarlı, etik değerlere sahip, vizyoner insan kaynakları uzmanları yetiştirmektir.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları