İngilizce Hazırlık Öğrencileri Bölüm Dersleri’nde!

2023- 2024 Akademik Yılı’nda Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programı olarak iki kez İngilizce Hazırlık ögrencileri ve öğretim elemanları bir araya geldik. 😶‍🌫️

İlki 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Sefaköy D Blok’ta Öğr. Gör. Kübra Bodur ile yapılan buluşmanın ikincisi de 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü Tepekent Yerleşkesi’nde Ögr. Gör. Berkay Bulgurlu’nun ders moderatörlüğünde gerçekleşti. 🙃

Öğrencilerimize Hazırlık Programı’ndan Ögr. Gör. Gökhan Özalp ve Öğr. Gör. Hatice Kılıç hocalarımız eşlik etti.

Öncelikle Hazırlık öğrencilerimize programın genel tanıtımı ile başlayan oryantasyon programında, Kübra Bodur hocamız ders programı, ders içerikleri, akademik kadro tanıtımı, iş ve kariyer olanakları, Erasmus programı ve staj imkanları ile ilgili tüm bilgileri hem Birinci hem de İkinci Öğretim öğrencileri ile paylaştı.

Bu toplantının sevilmesi ve tekrar talep edilmesinin ardından Hazırlık öğrencileri bu kez Berkay Bulgurlu hocamız ile Tepekent Yerleşkesi’nde buluşup Advanced Oral Translation dersine konuk olarak birebir derse katıldı.

Hazırlık öğrencilerimiz ile önümüzdeki dönem 1.Sınıf olarak buluşmayı iple çekiyoruz. ☘️