Havacılıkta İletişim ve Karar Verme Semineri

Uçak Teknolojisi Bölümü olarak düzenlediğimiz “Havacılıkta İletişim ve Karar Verme” semineri, öğrencilerimiz için büyük bir ilham kaynağı oldu. Türk Hava Yolları Bakım Operasyon Entegrasyon Müdürü Dr. Alper Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen bu çevrim içi seminer, yüksek öğrenime giriş dersi kapsamında yaklaşık 870 öğrencimizin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Seminerde, havacılık sektöründe iletişimin ve doğru karar vermenin önemi üzerinde duruldu. Dr. Alper Yıldırım, kendi deneyimlerinden yola çıkarak operasyonel süreçlerde karşılaşılan zorlukları ve bu zorlukların üstesinden gelmek için kullanılan stratejileri paylaştı. Öğrencilerimiz, hem teorik bilgilerini pekiştirme hem de gerçek dünya uygulamalarını öğrenme fırsatı buldular.

Etkileşimli soru-cevap bölümü sayesinde öğrencilerimiz, merak ettikleri konuları doğrudan uzmanına sorma imkanı elde ettiler. Bu seminer, havacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen öğrencilerimiz için önemli bir rehber niteliği taşıdı ve onların mesleki gelişimlerine katkıda bulundu. Bu tür etkinliklerle, öğrencilerimize sektörel bilgi ve deneyim kazandırmaya devam edeceğiz.