Fizyoterapi Önlük Giyme Töreni

İstanbul Arel Üniversitesi Fizyoterapi Programı 2023-2024 dönemi öğrencilerimiz ile ‘ Fizyoterapi Önlük Giyme ‘ etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Arel Üniversitesi Fizyoterapi Programı’nın “Beyaz Önlük Giyme Töreni”, öğrencilerin mesleki yolculuklarında önemli bir dönüm noktasıdır. Bu tören, öğrencilerin sağlık profesyoneli olma yolunda attıkları ilk adımı simgeler ve mesleki kimliklerini kazanmalarında önemli bir yere sahiptir. Öğrencilerimiz ve ailelerimizin katılımıyla başlayan törenimiz, açılış konuşmaları ile devam etti. Değerli hocalarımızın öğrencilerimize önlük giydirmesi ile programımız devam etti.  Arel Üniversitesi Fizyoterapi Programı’nın Beyaz Önlük Giyme Töreni, öğrencilere mesleklerinin önemini ve sorumluluklarını hatırlatan, onların motivasyonunu artıran ve mesleki kimliklerini pekiştiren önemli bir etkinliktir. Bu tür törenler, öğrencilerin mesleki yolculuklarında kendilerini daha güvende ve kararlı hissetmelerine yardımcı olur.