EYAF EXPO 2023 Engelsiz Yaşam & Farkındalık Zirvesi

İstanbul Arel Üniversitesi Fizyoterapi programı ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü ile 13.sü düzenlenen EYAF EXPO 2023 ‘ Engelsiz Yaşam & Farkındalık Zirvesi’ ni ziyaret ettik.

Engelsiz Yaşam Fuarı, öğrencilerin engellilik konusundaki farkındalıklarını artırmak için mükemmel bir fırsattı. Bu etkinlik, öğrencilere engellilerin günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları daha iyi anlama ve bu konuda daha duyarlı olma konusunda katkı sağladı.  Fuarda sergilenen teknolojiler ve araçlar, öğrencilerin teorik bilgilerini pratik uygulamalarla pekiştirmesine olanak tanıdı. Öğrencilerin sektör profesyonelleriyle tanışması ve network oluşturması için önemli bir platform olan fuarlar, akademik ve profesyonel işbirlikleri kurarak, gelecekteki kariyer fırsatlarına zemin hazırlanabilir. Engelsiz Yaşam Fuarı ziyaretleri, öğrencilere topluma hizmet etmenin ve engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmanın önemini hatırlatır. Bu tür deneyimler, öğrencilerin mesleki etik ve sorumluluk bilincini pekiştirir.

Fuarda karşılaşılan başarı hikayeleri, özellikle engelli bireylerin konuşmaları, yenilikçi projeler ve çözümler, öğrencilere multidisipliner bir yaklaşımı. Öğretmiş oldu.  Genel olarak, Arel Üniversitesi Fizyoterapi Programı’nın Engelsiz Yaşam Fuarı ziyareti, öğrencilere çok yönlü faydalar sağlayıp, eğitici ve ilham verici bir etkinlik olarak değerlendirilebilir. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin profesyonel ve kişisel gelişimlerine önemli katkılarda bulunur.