Bonair Havacılık Ziyareti Ve Teknik Gezisi

Bonair Havacılık İşletmesinin daveti ile öğrencilerimiz ve öğretim görevlilerimizle, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminalin’de Bonair idari ofislerinde yöneticilerini ziyaret ettik,

Bonair yöneticileri sektör hakkındaki güncel gereklilikleri ve bilgileri kısa bir toplantı ile öğrencilerimize aktardı,

Sonrasında Atatürk Genel Havacılık Terminalinde bizim için ayarladıkları özel bir araçla teknik gezi düzenlendi. Özel jetleri inceleme teknik servislere girme fırsatımız oldu. Aynı zamanda yeni iniş yapan bir uçağın karşılanması, park ettirilmesi, yolcuların transferi gibi operasyonlara şahit olduk. Öğrencilerimiz derslerde anlatılan Ramp operasyonlarındaki teorik bilgileri, teknik gezi sayesinde pekiştirdi.