FASTENER EXPO EURASIA Fuar Gezisi

Uçak Teknolojisi Programı olarak, 9-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen FASTENER EXPO fuarına katılım sağladık. Bu fuar, A’dan Z’ye bağlantı elemanı çözümlerinin merkezi olarak sektördeki öncü firmaları bir araya getirdi ve bizlere eşsiz bir öğrenme ve networking fırsatı sundu.

Fuarda, bağlantı elemanları konusunda sektördeki en yeni teknolojiler ve yenilikler hakkında birçok eğitim aldık. Öğrencilerimiz, bu alanda uzman firmaların stantlarını ziyaret ederek, bağlantı elemanlarının üretim süreçleri, uygulamaları ve kullanım alanları hakkında detaylı bilgi edindiler. Ayrıca, fuar boyunca düzenlenen seminerlere ve sunumlara katılarak, sektördeki gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldular

Bu etkinlik, öğrencilerimizin hem teorik bilgilerini pratiğe dökmelerine hem de bağlantı elemanları konusundaki uzmanlıklarını geliştirmelerine yardımcı oldu. FASTENER EXPO 2024, öğrencilerimizin sektördeki profesyonellerle tanışmalarına ve gelecekteki kariyer planları için önemli bağlantılar kurmalarına olanak sağladı.

FASTENER EXPO 2024’teki katılımımız, bölüm olarak öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine verdiğimiz önemi bir kez daha göstermektedir. Gelecek yıl da aynı ilgi ve heyecanla bu tür etkinliklerde yer almayı ve öğrencilerimizin sektördeki bilgi ve deneyimlerini artırmayı hedefliyoruz.