Mutlusan Elektrik Fabrika Gezisi

Uçak Teknolojisi Programı olarak, öğrencilerimize sadece havacılık sektöründe değil kariyer imkanı bulabilecekleri diğer sektörlerde de bilgi ve deneyim kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu kapsamda, Bölümümüz misafir öğretim elemanlarından Hakan Öztürk hocamızın genel müdürlüğünü yaptığı Mutlusan Elektrik’i ziyaret ettik. Bu ziyaret, öğrencilerimizin üretim süreçleri ve Ar-Ge çalışmaları hakkında derinlemesine bilgi sahibi olmaları açısından son derece verimli geçti.

Ziyaretimiz sırasında, ürünlerin yapılış aşamasından paketleme aşamasına kadar olan tüm süreçleri yerinde izleme fırsatı bulduk. Üretim hatlarını gezerek, kullanılan teknolojiler ve üretim teknikleri hakkında detaylı bilgi aldık. Ayrıca, Mutlusan Elektrik’in Ar-Ge departmanında gerçekleştirilen yenilikçi projeler ve çalışmalar hakkında bilgilendirildik.

Günün sonunda, yapılan çalışmaların genel bir değerlendirmesini içeren ve ziyaret boyunca öğrendiklerimizi pekiştiren bir sunum gerçekleştirildi. Bu sunum, öğrencilerimizin gördüklerini ve öğrendiklerini anlamlandırmaları açısından oldukça faydalı oldu.

Bu tür ziyaretler, öğrencilerimizin teorik bilgilerini pratik uygulamalarla birleştirmelerine olanak tanımakta ve kariyerlerine hazırlık sürecinde önemli bir rol oynamaktadır. Mutlusan Elektrik ziyaretimiz de bu amaç doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden biri olarak başarı ile tamamlandı.