Yılsonu Pikniği

Uçak Teknolojisi Bölümü olarak, bölüm öğrencilerimiz ve mezun öğrencilerimizle birlikte derslerin bitmesinin hemen ardından, güzel bir Pazar gününde Avcılar’da yılsonu pikniği düzenledik. Bu etkinlik, hem öğrencilerimizin bir yıl boyunca gösterdikleri yoğun çabanın ardından rahatlamalarını sağladı hem de mezunlarımızla yeniden bir araya gelme fırsatı sundu.

Piknik boyunca, öğrencilerimiz ve mezunlarımız birbirleriyle kaynaşarak keyifli anlar geçirdiler. Çeşitli oyunlar ve aktivitelerle dolu olan bu gün, hem eğlenceli hem de unutulmaz anılarla doluydu. Ayrıca, öğrencilerimiz ve mezunlarımız arasında bilgi ve deneyim paylaşımı yapılmasına olanak tanıyan bu etkinlik, bölümümüzün güçlü bir topluluk ruhuna sahip olduğunu bir kez daha gösterdi.

Avcılar’da düzenlediğimiz bu yılsonu pikniği, sadece bir dinlenme ve eğlenme fırsatı değil, aynı zamanda öğrencilerimizin ve mezunlarımızın birbirleriyle olan bağlarını güçlendirdiği, destek ve dayanışma duygularını pekiştirdiği bir etkinlik oldu. Gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerle topluluğumuzu bir araya getirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.