ESTÜ Havacılık Zirvesi

Uçak Teknolojisi Prgramı ve Uçak Teknolojileri Kulübü olarak, Eskişehir Teknik Üniversitesi Sivil Havacılık Kulübü’nün düzenlediği ve İstanbul Arel Üniversitesi Uçak Teknolojileri Kulübü olarak davet edildiğimiz “Havacılık Zirvesi” etkinliğine katılım sağladık. Bu etkinlik, havacılık sektöründe önemli konulara vurgu yaparak katılımcılara değerli bilgiler sundu.

Zirve boyunca, sektörün önde gelen uzmanları ve profesyonelleri, havacılık alanındaki son gelişmeleri, yenilikleri ve geleceğe yönelik öngörüleri paylaştı. Öğrencilerimiz, bu bilgiler sayesinde hem teorik bilgilerini pekiştirdiler hem de sektöre dair önemli kazanımlar elde ettiler. Etkinlik, öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine ve kariyer planlamalarına büyük katkı sağladı.

Zirvenin ardından, öğrencilerimizle birlikte Eskişehir turu yaparak şehrin tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetme fırsatı bulduk. Bu gezi, hem sosyal açıdan zenginleştirici bir deneyim oldu hem de öğrencilerimizin birbirleriyle ve farklı üniversitelerden öğrencilerle kaynaşmalarını sağladı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen “Havacılık Zirvesi” etkinliği, öğrencilerimizin bilgi ve deneyimlerini artırarak onların gelecekteki kariyerlerine ışık tuttu. Bu tür etkinliklere katılarak, öğrencilerimizin havacılık sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmelerini ve mesleki ağlarını genişletmelerini desteklemeye devam edeceğiz.