Meslek Yüksekokulu

Staj/İşletmede Mesleki Eğitim

Uçak Teknolojisi Programı

MESLEK YÜKSEKOKULU

Uçak Teknolojisi Bölümü olarak, Pratt & Whitney ve Türk Hava Yolları ortaklığıyla kurulan uluslararası motor bakım şirketi TEC (Turkish Engine Center) ve Atatürk Havalimanı’nda faaliyet gösteren komponent bakım şirketi TOTAL Teknik ile uzun süreli staj anlaşmaları yapmaktan gurur duyuyoruz. Şubat 2024’ten itibaren geçerli olan bu anlaşmalar sayesinde, öğrencilerimize en az 4 ay süreyle bu prestijli şirketlerde staj yapma olanağı sunuyoruz. Bu staj programı, öğrencilerimizin sektördeki en iyi uygulamaları öğrenmelerine ve gerçek dünya deneyimi kazanmalarına imkan tanımaktadır. Aynı zamanda, staj süresi sonunda başarılı görülen öğrencilerimiz de bu firmalarda işe başlamaktadır. 2024 yılı Bahar dönemi sonunda uzun süreli staja kabul edilen öğrencilerimizin tamamı ile TEC firmasında işe başlamaya uygun görülmüşlerdir.

Mezuniyet öncesi profesyonel beceriler geliştirmek için büyük bir fırsat sunan bu program, öğrencilerimizi kariyerlerine bir adım önde başlamaları için desteklemektedir.

2024 yılı Bahar Dönemi TEC staj öğrencilerimiz:

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları