Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencileri Mesleki Yeminlerini Etti

26.06.2024

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri yemin ederek meslek hayatlarına ilk adımlarını attı.

Üniversitemiz Cevizlibağ Sağlık Yerleşkesi’nde düzenlenen yemin töreni etkinliğine Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Erkmen, akademik ve idari personelimiz, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşan İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Başkanı Prof. Dr. Osman Erkmen öğrencilere önemli nasihatlerde bulunarak meslek hayatlarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Osman Erkmen’in konuşmasının ardından Beslenme ve Diyetetik bölümü son sınıf öğrencileri mesleki yeminlerini ederek mesleğe ilk adımlarını atmanın gururunu yaşadı.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimin ardından sona erdi.