fbpx

SPL ve Arel Üniversitesi İşbirliği ile Arel Öğrencilerine Önemli Fırsat

27.06.2024

Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu A.Ş. ile T.C. İstanbul Arel Üniversitesi’nin imzaladıkları işbirliği sözleşmesi kapsamında, Arel Üniversitesi (kayıtlı aktif) öğrencileri SPL lisanslama sınavlarına giriş ücretinde indirim avantajı imkânına sahip oluyor.

İndirimli fiyat ders veya lisans türü fark etmeksizin  girecekleri her elektronik sınavda uygulanacaktır.

SPL herhangi bir anda avantajların kapsamını genişletme, daraltma veya kaldırma, fiyat ve indirim değişikliği yapma hakkına sahiptir. SPL tarafından sağlanan bu indirim imkânıyla ilgili her türlü tasarruf ve değişiklik yetkisi kendisine aittir.

İİBF Muhasebe ve Finans Bölümü girişimi ile yapılan işbirliği sözleşmesinde, Arel Üniversitesi’nin tüm öğrencileri okudukları bölümden bağımsız olarak (SPL tarafından ilgili diğer şartları sağlamaları durumunda) başvuru aşamalarında bu imkândan faydalanabileceklerdir.

İlgili lisans sınav başvuru aşamasında öğrencilerin sisteme aktif öğrenci olduklarını gösterir belgeyi yüklemeleri ve SPL tarafından belge onaylandıktan sonra başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Daha detaylı bilginin gerekmesi halinde, SPL’nin ilgili sayfalarından veya SPL Uzman Danışma Hattından bilgi alınabilecektir.

SPL Sıkça Sorulan Sorular Sayfası                    

https://spl.com.tr/sik-sorulan-sorular/

SPL Uzman Danışma Hattı

0 850 532 34 34

Sınav Çalışma Notları Sayfası

https://spl.com.tr/sinav-calisma-notlari/

Sınav Konuları ve Alt Konu Başlıkları Sayfası

https://spl.com.tr/sinav-konulari-ve-alt-konu-basliklari/

Öğrencilerimiz isterlerse ayrıca “Türkiye’nin Finansal Okuryazarlık Platformu’ndan” farklı kategorilerdeki içerikleri ücretsiz izleyerek finansal okuryazarlık düzeyini artırabilir ve sertifika edinebilir.

https://finansalokuryazarlik.spl.com.tr/

İşbirliğinin tüm öğrencilerimize ve taraflara hayırlı olmasını dileriz.