Yönetici Mesajı

ÜNİVERSİTE

Arel Medya

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, ders hocalarının liderliğinde sektör deneyimli isimlerle iş ve öğrenim hayatına önemli katkısı olan bir yapıda yer almakta. Merkezimizde yer alan mentor hocalarımız, Arel Medya’da öğrencilerimizle birlikte çalışıyorlar. Öğrencilerimiz, derste teorik olarak gördüklerini Arel Medya’da hocalarıyla birlikte pratiğe dökerek fotoğraftan videoya, kısa filmden belgesele, radyo yayınından podcaste, haber yazımından muhabirliğe ve sektörde karşılaşabileceği birçok deneyime henüz öğrenciyken sahip oluyorlar.

İstanbul Arel Üniversitesi Arel Medya Merkezi başta İletişim Fakültesi öğrencileri olmak üzere, medyaya ilgi duyan tüm fakülte ve bölümlerden öğrencilere açık bir merkezdir.

Medya deneyimine sahip olmak isteyen herkesi Arel Medya Merkezi’ne bekleriz.