fbpx

Psikoloji Bölümü Öğrencileri Mesleğe İlk Adımlarını Attı

Psikoloji Bölümü Öğrencileri Mesleğe İlk Adımlarını Attı

29.05.2024

İstanbul Arel Üniversitesi Fen – Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü son sınıf öğrencileri son derslerini alarak yemin etti.

 

Üniversitemiz Kemal Gözükara Tepekent Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene, Mütevelli Heyet Başkanımız Özgür Gözükara, İstanbul Arel Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ergül Berber, Prof. Dr. Hüseyin Gün, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersin Göse, Fen – Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Avcı, Arel Psikolojik Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü, Psikoloji Anabilim Dalı ve Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi CIIP Muzaffer Şahin, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması başlayan törende sınıf arkadaşları adına konuşan Gökçe Çörtenlioğlu ve Emine Kes bu zorlu süreçte kendilerine destek olan Üniversitemiz öğretim üyelerine ve kendilerini bu günlere getirmek için büyük fedakarlıkta bulunan ailelerine teşekkür etti.

Öğrencilerimizin konuşmalarının ardından etkinlik, Müzik Kulübü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu mini konserle devam etti.

Müzik Kulübü’nün mini konserinin ardından Üniversitemiz Fen –Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi CIIP Muzaffer Şahin mezun olan öğrencileri ile son dersini gerçekleştirdi. Törende öğrenci ve velilerle önemli bilgiler paylaşan Dr. Öğr.  Üyesi CIIP Muzaffer Şahinempati ve psikolog olarak görev yapacak olan öğrencilerin dikkat etmesi gereken konuları içeren bir sunum yaptı.

Dr. Öğr. Üyesi CIIP Muzaffer Şahin sunumunun ardından Psikoloji Bölümü son sınıf öğrencilerine psikolog yeminlerini ettirdi. Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.