Mezuniyet Yemeği

İstanbul Arel Üniversitesi Fizyoterapi Programı 2. Sınıf I. Öğretim ve II. Öğretim ile mezuniyet yemeğimizi gerçekleştirdik.

İstanbul Arel Üniversitesi Fizyoterapi Programı mezuniyet yemeği,  eğitim sürecini tamamlayan mezun öğrencilerimiz ile gerçekleşti.  Bu etkinlik, hem öğrenciler hem de akademik kadro için unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yer etti. Mezuniyet yemeğimize değerli hocalarımız da katılım gösterdi. Öğrenciler, hocaları ile  bu özel günü ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekti ve anılarını paylaştılar. Bu, etkinliğin duygusal ve samimi bir atmosferde geçmesine katkıda bulunur. Mezuniyet yemeği, hem öğrenciler hem de akademik kadro için unutulmaz bir deneyim olarak hafızalarda yer etti.