Seyahat Yazarı ve Fotoğrafçı Seymen BOZASLAN Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu’na Öğr.Gör. Gülşah DALKILIÇ Tarafından Davet Edilmiştir

Seyahat Yazarı ve Fotoğrafçı Seymen BOZASLAN Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu’na Öğr.Gör. Gülşah DALKILIÇ tarafından davet edilmiştir. Seymen Bey hem Turist Rehberliği Programı öğrencileri hem de Meslek Yüksekokulunda okuyan diğer program öğrencileri ile Marco Polo, Carpini, Kolomb, Einstein, Ali Bey hayatlarından seyahatname notlarını paylaşmış, Afrika, Asya ve Anadolu’da yaşadığı kendi seyahatnamelerini, hikâyelerini ve kitap çalışmalarını öğrencilerimize aktarmıştır.

Öğrencilere adeta dünya turu tadında bir sunum yapan Seymen Bozaslan’ın Seyahatname Sohbetleri soru cevap kısmının ardından sona ermiştir.