fbpx

Üniversitemiz Cevizlibağ Sağlık Yerleşkesine Mekânda Erişilebilirlik (Turuncu Bayrak) Ödülü Verildi

11.06.2024

Üniversitemiz Cevizlibağ Sağlık Yerleşkesi Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından “Engelsiz Üniversite” ödülleri kapsamında “Turuncu Bayrak” ödülüne layık görülerek “Erişilebilir Kampüs’ler listesinde yer almayı başardı.

 

YÖK tarafından, engelli bireylerin yükseköğretime tam, etkin ve eşit katılımını sağlamak amacıyla yükseköğretim kurumlarının çalışmaları neticesinde ‘2024 Yılı Engelsiz Üniversite Ödülleri’ Mekânda Erişilebilirlik (Turuncu Bayrak), Eğitimde Erişilebilirlik (Yeşil Bayrak) ve Sosyo-Kültürel Faaliyetlerde Erişilebilirlik (Mavi Bayrak) olmak üzere üç kategoride ödül almaya hak kazanan üniversitelere belgeleri verildi. Bu kapsamında Üniversitemiz Cevizlibağ Sağlık Yerleşkesi mekânda erişebilirlik (Turuncu Bayrak) ödülüne layık görüldü.

 

Kurulduğu günden beri eğitimde fırsat eşitliği için çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Arel Üniversitesi bu kapsamda Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesi ve fakültelerimizde de çalışmalarını sürdürüyor.

 

İstanbul Arel Üniversitesi olarak Cevizlibağ Sağlık Yerleşkemizin ödül almasında rol oynayan değerli akademik ve idari kadromuzu kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.