İç Mimarlık Bölümü Yıl Sonu Sergisi Yoğun İlgi Gördü

30.05.2024

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencileri projelerini yıl sonu sergisinde katılımcıların beğenisine sundu.

Üniversitemiz Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesi’nde düzenlenen serginin açılış törenine İstanbul Arel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergül Berber, Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ocakçı, Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Sabit Oymael, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hayal Meriç, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Törende konuşma yapan Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ocakçı, mimarlık mesleği ile ilgili açıklamalarda bulunarak sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hayal Meriç ise sergide yer alan eserler hakkında bilgiler vererek öğrencilerine başarılar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergül Berber beraberindeki heyetle sergide yer alan projeleri inceleyerek öğrencilerden bilgiler aldı.

Özellikle çok fonksiyonları oturma gruplarının yoğun ilgi gördüğü serginin açılış töreni toplu fotoğraf çekimin ardından sona erdi.