Teknik Gezi-Bursa

Turist Rehberliği Programı 1. Sınıf ve 2. Sınıf birinci ve ikinci öğretim öğrencilerimizin katılım sağladığı, Anadolu Uygarlıkları, Bizans Sanat ve İkonografi, Türkiye’nin turizm Coğrafyası, Arkeoloji ve Müzecilik, Doğa Tarihi, Flora ve Fauna, Gastronomi Turizmi ve Genel Türk Tarihi ve Kültürü dersleri kapsamında işlenen konuları yerinde görmek, tatbik etmek, profesyonel turist rehberi adayı olan öğrencilerimizin uygulama yapabilmelerini sağlamak amacıyla 20.05.2024 Pazartesi Günü Bursa gezisi gerçekleşmiştir.

Bursa gezisi kapsamında; Tophane Saat Kulesi, Osman Gazi Türbesi, Orhan Gazi Türbesi, Bursa Kapalı Çarşısı, Bursa Ulu Camii, Kozahan, Yeşil Camii, Yeşil Türbe ziyaretleri ve Gölyazı Kent Gezisi yapılmıştır.