Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü-Makine Programı ‘Torna ile Şekillenen Hayatlar’ Seminerimiz

İstanbul Arel Üniversitesi Makine Programı “Torna ile Şekillenen Hayatlar” semineri 7.05.2024 tarihinde Arel Üniversitesi Mini Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. TEZMAKSAN A.Ş. Eğitim Sorumlusu Yalçın PASLI, İş hayatına atılacak gençlerimize CNC sektörünü anlatmak, tanıtmak ve mesleklerini sevdirmek için sektörde en temelden başlayıp yükselen firma sahiplerinin hikayelerini paylaşmıştır. Sosyal Sorumluluk kategorisinde TAYSAD KSS Özel ödülünün de sahibi olan “Torna İle Şekillenen Hayatlar Semineri” programı aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir.

» Mesleki eğitimin önemi,

» Önümüzdeki döneme damga vuracak meslekler,

» Geleceğimizi nasıl şekillendirelim?

» Endüstride robotlar,

» Sanayide sıfırdan zirveye başarı hikâyeleri,

Seminerimizde bilgi ve tecrübelerini aktaran, sorularımızı yanıtlayan Sn. Yalçın PASLI’ ya, akademik personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.